söndag 22 april 2012

Växasäng

Vi har funderat på att skaffa en växasäng till Olivia inne i vårt sovrum. Spjälsängen har Olivia aldrig riktigt tyckt om. Visst är det mysigt att ha henne sovandes mellan oss, men hon växer ju och de där benen och armarna är ju överallt. Tror att sömnen för oss vuxna skulle bli betydligt bättre om vi kunde få henne att sova i egen säng. 

Micke fick ett infall igår eftermiddag efter att ha sett en annons på en växasäng. Den skulle vi ha, tyckte han. Han åkte iväg och kom hem med sängen och hade dessutom tagit en sväng förbi MAX så han hade några snabbmatsmål med sig hem. Efter att ha haft ett gäng prinsessor här hemma på barnkalas så passade MAX-middag rätt bra denna dag.  


Olivia (och Isabelle) blev eld och lågor över den nya sängen, så det var bara att tvätta av den, ställa den på plats och bädda i ordning. Den verkar vara vitlaserad. Ser ok ut men något varv till med vit färg skulle inte skada.



Vi var tvungen att ta bort en byrå för att få plats med sängen. Så det blev till att rensa barnkläder också. Första natten i sängen gick bra. Olivia somnade i den men kom upp till oss vid 3-tiden. Då hade vi även besök av Isabelle, så lite trångt var det allt. Men mysigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar