söndag 4 september 2011

SVARTTJÄRN

Idag har varit en sån där dag som känts ovanligt lång. Var en sväng på stan. Alldeles själv. Provade skor som besatt. Har så svårt att hitta skor som både är sköna och snygga. Men jag kom hem med två par i alla fall, och än så länge är jag nöjd med dem. Vid lunchtid fick vi besök av en "pellets-gubbe". Vi har planer på att sätta in en pelletskamin nere i sutterängvåningen så vi behövde lite rådgivning av en expert. Måste dock se och höra på olika kaminer innan beslut tas.

Efter lunchen gjorde vi en liten utflykt upp till Svarttjärn. Promenaden till Svarttjärn kändes lång, men det är den inte. Vägen dit är bara väldigt brant. Hela vägen är en enda lång uppförsbacke. Jag styrde Olivia i barnvagnen och Micke Isabelle i cykelvagnen. Vi var rejält andfådda redan halvvägs.

Isabelle och pappa pustar ut vid vattenbrynet.

Efter att vi hade fikat lite gick vi in en bit i skogen och tittade på trädrötter och blåbärsris.



Isabelle låtsasfiskar med en pinne.
Hon var nära att få en fisk, sa hon.

Micke och Isabelle tog en liten avstickare upp till Storskrevan på Mycklingberget och tittade på utsikten. Jag stannade med Olivia, som sov sig igenom hela utflykten.

Här står Isabelle på Mycklingberget.
I bakgrunden ser man Mycklingtjärn.


Efter all frisk luft och behövlig motion passade det bra med hämtpizza till middag. Några goda vänner kom över och käkade tillsammans med oss. Några glas rödvin blev det också. Vilken härlig lördag det blev. Känns som att vi har hunnit med mycket denna långa dag.

1 kommentar:

  1. Då lyckades du bra som kom hem med två par skor! Tänk om I lyckats fånga den där fisken hon var nära att få, då hade ni kunnat äta den istället för pizza;) Söt hon är!

    SvaraRadera